Ukončení světa

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

DeletedUser927

Guest
Ano přijde to nezvládne 1 proti jednomu napřed ji jeden projede katy a berany další 2 hraci jezdí s ostrými útoky a 4 zabírá to je férová hra spolupráce je něco jiného ale tohle je od vasixj hráčů ubohost tomu se říká fair play

DeletedUser927

Guest
Ale je mi to jedno vždy jsem byl pro strategii 1 na jednoho ale hrajte jak nejlépe umíte

DeletedUser1128

Guest
Ano přijde to nezvládne 1 proti jednomu napřed ji jeden projede katy a berany další 2 hraci jezdí s ostrými útoky a 4 zabírá to je férová hra spolupráce je něco jiného ale tohle je od vasixj hráčů ubohost tomu se říká fair play
Však to je úplně normální. Na co by byli teda kmeny, kdyby bylo všechno stylem 1v1, to vůbec nedává smysl. Ty děláš jak kdybyste to dělali, já když zabral vesnici, tak do ní šla celá sousední provka. To je úplně normální, takhle to chodí, ale to bys mohl vědět, koukám, že seš tu registrovaný v roce 2017.

DeletedUser927

Guest
Já vždy útočil sám za sebe a nikdy jsem nechtěl pomocí od nikoho jiného vždy sám za sebe a kdy jsem tu registrovaný nevím ale hrají už pekne dlouho a je mi fakt jedno jakým stylem zaberete vesnici a kdo vyhraje mě šlo o to si jen zahrát a odreagovat se od klasických dnů v dobre parte

DeletedUser1108

Guest
Bohuzel ono se ro hraje jinak kdyz nezlatis jak nekdo pak ty vesky jdou pomalu .hrat proti hracum co zlati je hodne tezke .coz mate tu vyhodu ze ze jich v kmenu mate dost

DeletedUser1128

Guest
Bohuzel ono se ro hraje jinak kdyz nezlatis jak nekdo pak ty vesky jdou pomalu .hrat proti hracum co zlati je hodne tezke .coz mate tu vyhodu ze ze jich v kmenu mate dost
Nevím kdo mi psal po tom co jsem mu sundal hradby z 20lvl na 0lvl, že to není problém vyzlatit :D

DeletedUser1190

Guest
Vůbec nespochybnuji tvuj výběr . Je dobré do ses ve svém kmenu spokojen .
To si dokonce i rozumíme. Tak co si rozumět ještě v tom, že cokoli co je dle pravidel možno od slučování kmenů po katování hradů je fér protože takovou možnost má každý a to že je někdo používat nechce je jeho věc :) A co kdybychom se shodli na tom, že to tvůrci hry posrali tím, že vám neuznali prvních 500 bodů a nám nedovolili bránit když už to vyhlásili a nemusíme se hádat co je víc nefér a kdo je tu větší ubožák :) Samozřejmě mě jako členu TRN více vadí to že když už to z nějakého důvodu vyhlásili, tak nám to neumožnili ale co se dá dělat. Spíš bych chtěl aby se k tomu vyjádřil někdo z podpory konečně a zdůvodnil proč byli vyhlášeni Tauroni (zřejmě protože na konci dne měli více bodů) a proč pak najednou po stížnosti pajduláčka to zase změnili na to kdo bude mít po pěti dnech více bodů.

DeletedUser1190

Guest
Chce to zapnout mozek. To je asi jasný, že ten kmen byl pro 20 lidí, když jsme byli domluveni, že se spojíme, tak jsme nechtěli aby každý kmen měl milion hráčů ne? Jo ale Tauronům se vůbec nemělo co vyhlašovat, když my jsme byli první kdo dosáhli 500VB a logicky jsme to nenachali ležet..
Třeba jim bylo co vyhlašovat, například sme měli na konci dne více bodů než vy a také přes 500. To nám musí zdůvodnit podpora. Mozek to zapnout chce, ale možná by to nějaký nejdřív chtělo mít :) Jen taková rada do života

coyotess

New Member
To si dokonce i rozumíme. Tak co si rozumět ještě v tom, že cokoli co je dle pravidel možno od slučování kmenů po katování hradů je fér protože takovou možnost má každý a to že je někdo používat nechce je jeho věc :) A co kdybychom se shodli na tom, že to tvůrci hry posrali tím, že vám neuznali prvních 500 bodů a nám nedovolili bránit když už to vyhlásili a nemusíme se hádat co je víc nefér a kdo je tu větší ubožák :) Samozřejmě mě jako členu TRN více vadí to že když už to z nějakého důvodu vyhlásili, tak nám to neumožnili ale co se dá dělat. Spíš bych chtěl aby se k tomu vyjádřil někdo z podpory konečně a zdůvodnil proč byli vyhlášeni Tauroni (zřejmě protože na konci dne měli více bodů) a proč pak najednou po stížnosti pajduláčka to zase změnili na to kdo bude mít po pěti dnech více bodů.
Myslím že s podporou to už nemá cenu projednavat . Svoje stanovisko již napsaly . Tak teď už zbyvajijen 4 dny a to se pak ukáže vítěz . Tak už tu nebudeme psát nesmysly a jde se hrát :)

DeletedUser1128

Guest
Třeba jim bylo co vyhlašovat, například sme měli na konci dne více bodů než vy a také přes 500. To nám musí zdůvodnit podpora. Mozek to zapnout chce, ale možná by to nějaký nejdřív chtělo mít :) Jen taková rada do života
Takhle to nikdy nebylo. Kmen, co první náhlásil, to že dosáhl tolik bodů kolik bylo určeno, tak tomu začla bránící lhůta. Tady prostě udělali chybu a je jim blbý přiznat barvu, tak si raději vymyslí nějakou blbost aby z toho vycouvali..

DeletedUser1190

Guest
Myslím že s podporou to už nemá cenu projednavat . Svoje stanovisko již napsaly . Tak teď už zbyvajijen 4 dny a to se pak ukáže vítěz . Tak už tu nebudeme psát nesmysly a jde se hrát :)
Já bych si ještě něco od nich rád vyslechl, ale když jsem tu jediný tak mé přání asi podpora nevyslyší. No co se dá dělat. Ať vyhraje ten kdo si to zaslouží :)

DeletedUser1108

Guest
Ne podpora at at uz nic nedela at to necha uz tak jak je .ale zkratil bych to proste ten kdo bude met v sobotu vice bodu do pulnoci vyhrava.a konec sveta.

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.