Ukončení světa

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.

Keeg

VIP
Tribe_Domination_Ends.jpg

Milí hráči,

vedoucí kmen Tauronské Legie získal přes 500 vítězných bodů. Pro vyhlášení výsledků a dobytí světa musí tento stav udržet po následujících 5 dní.

Znamená to, že na server se již nelze registrovat.
Členové vítězného kmenu obdrží každý po 200 zlatých korunách, zároveň budou odměněni nejlepší hráči. Koruny pak jdou využít samozřejmě i v jiném světě.

Hodně štěstí!

DeletedUser1189

Guest
Zdravím,
rád bych podotkl, že kmen Samotáři, s.r.o. dosáhl těchto bodů jako první. Z jakého důvodu je tedy uveden jako první kmen konkurenční, který to dosáhl jen tím, že na poslední chvíli převzal všechny co existují k sobě, i tak nebyli první.

Děkuji za odpověď jménem celého našeho kmene.

Pajdulacek
Zakladatel kmene Samotáři s.r.o.

DeletedUser428

Guest
Ahoj Keegu,

mám dotaz nebo spíše připomínku ohledně tohodle rozhodnutí... Kdo dosáhl prvních 500 bodů byli Samotáři, zde je tedy rozhodně něco špatně, bránit bychom měli my. Rád bych zde veřejně napadl přístup kmene Tauronské legie, který během pár dnů nabral vše co se dalo a hlavně rozjel/oprášil multiúčty, aby dosáhl tohoto bodového stavu. Není v mé moci zde někomu něco nařizovat, ale patřím k dlouhodobým férovým hráčům a rád bych, aby jste to prověřili tento stav. Zde hrozí, že se ,,nasere" velká komunita hráčů a nebude zde férově rozhodnuto o vítězi.

Děkuji
S pozdravem Warhor

Keeg

VIP
Aktuálně jich má bohužel víc. Zvítězí kmen, který za 5 dní bude mít tedy bodů nejvíce. Poprvé by tedy opravdu mohlo dojít k dobývání světa. :)

Nepoužívané coop účty a multiúčty prověříme.

DeletedUser1189

Guest
Ahoj Keegu,

díky za velmi rychlou odpověď. Tedy 5 dnů a prostě kdo bude mít nejvíce vyhrává, nebo dáme nějaký limit, rozmezí atd....? Dle mého názoru by bylo nefér, aby vyhrál ten, co přitahne veškeré byť defakto neaktivní hráče k sobě. To můžeme udělat taky a měli bychom to jasné, ale to se mi příčí, neboť je to v rozporu minimálně s mravními zásadami slušného/férového chování/hraní.

Chtělo by to nějak férově vyřešit,... Pokud prohrajeme, budu to respektovat, ale i tak bych preferoval prohrát v souboji fair-play,... Pokud je to jen na bázi víc lidí na poslední chvíli, můžeme to zabalit rovnou,

Ferdas

New Member
Bohužel tento systém hry mě už štve a je to můj poslední svět. Mám nejvíce bodů, hraju, abych vyhrál. Při tom vyhraje svět ten, koho kopu do zadku, nějakým pochybným nabíráním hráčů. Loučím se, dlouholetý hráč od světa Bastille Ferdas alias klucina79.

DeletedUser1108

Guest
Nic proti nikomu nemam ale takove zadoneni sem dlouho nevidel si tu stezuji jak male deti .maji si prvne precist pravidla a az potom jit hrat a kdyz budes proverovat tak vsechny prosim v celem svete keegu ne jen ze te on pozadal ze znamosti a bude se to tykat jen nekterych proverka ! Kdyz teda maji radi tu fer hru jak pisi oni.ale koncim s hrou takhle tady aby nekdo brecel .sem dlouho nevidel.me je jedno kdo vyhraje ja si prisel zahrat .a onintady vytahuji o spojovani kmenu kdyz sami to tak udelali ze se spojili 3kmeny .a jeste neco neco uz konecne opravte aplikaci neustale se nacita a hlavne ted az moc .coz je podezrele jestli nekdo z podpory nenadrzuje nekomu od nechci jmenovat ale napisi nepritele???

DeletedUser849

Guest
Ahoj
Všichni hrajeme stejnými kartami.
Před několika dny, měl každí kmen daleko do 500.b
sloučení kmenu Freedom se Samotáři a Highest society se není čemu divit že Tauronska Legie Spolubojovnici a spol udělali totéž aby vyhrál tak jak Samotáři.
Kdo měl dříve 500b. netuším. Ted bych to viděl na přetahovanou tak aby vítězný kmen udržel prvenství dele 10 dní při ztratě druhy kmen zas 10 dní. Případně rozdílem mezi 1. a 2. v určitém počtu např 20b..
Do budoucna bych omezil počet lidi ve kmenu pokud by se hrálo na body za provincie či poměr mezi 1 a ostatními kmeny je 80% bodu jak při normálním dobývaní světa.

Keeg

VIP
Nic proti nikomu nemam ale takove zadoneni sem dlouho nevidel si tu stezuji jak male deti .maji si prvne precist pravidla a az potom jit hrat a kdyz budes proverovat tak vsechny prosim v celem svete keegu ne jen ze te on pozadal ze znamosti a bude se to tykat jen nekterych proverka ! Kdyz teda maji radi tu fer hru jak pisi oni.ale koncim s hrou takhle tady aby nekdo brecel .sem dlouho nevidel.me je jedno kdo vyhraje ja si prisel zahrat .a onintady vytahuji o spojovani kmenu kdyz sami to tak udelali ze se spojili 3kmeny .a jeste neco neco uz konecne opravte aplikaci neustale se nacita a hlavne ted az moc .coz je podezrele jestli nekdo z podpory nenadrzuje nekomu od nechci jmenovat ale napisi nepritele???
Jasně, že se prověřují všichni. Nic na objednávku tu opravdu neexistuje. S aplikací mají momentálně potíže staré verze Androidu (4.3 a 4.4.4).

DeletedUser1108

Guest
S okamzitou platnosti kmen tauronska legie ukoncuje hru a prestava hrat.diky tomu ze hraci jako je pajdulacek a warhor si vymohli u podpory hry zmenu pravidel.a ze znamosti pajdulacka s podporou ktera muze ovlivnovat hru k dopomoci k vitezstvi kmenu samotari.timto cely kmen tauronu dava najevo nespokojenost s podporou hry a s pravidly hry ktere nejsou dotazeny do konce aby se predeslo takovimto koncum hry.a ovlivnovani podpory ke zmene pravidla na posledni chvili.
Timto hra prichazi o dalsi hrace kteri uz nnemaji dal zajem diky temto vecem ktere se tu objevili.s pozdrazem Znojmo666

Naposledy upraveno moderátorem:

DeletedUser1108

Guest
Jasně, že se prověřují všichni. Nic na objednávku tu opravdu neexistuje. S aplikací mají momentálně potíže staré verze Androidu (4.3 a 4.4.4).
Dobry den mam android verzi 8.0 takze me tu nepiste ze to dela jen na stary verzi androidu! A nejsem sam komu ta hra blbne

DeletedUser902

Guest
Já teda už na světě Frankenstein nehraju, ale když se tady tak diskutuje o férovosti a pajdulacek tady brečí ohledně fair play, tak mi to prostě nedá a musím si trochu přihodit, aby bylo vidět, jak moc hrají "fair":
1/ na silvestra a vánoce bylo dohodnuté vánoční příměří, čehož hrdinové z freedom využili k tomu, že naskákali do provincií, které byly úplně modré (z jejich pohledu červené) a využili toho, že ostatní respektovali příměří a nahonili rychle kostely, zdi atd. pod rouškou míru
2/ zrovna Pajdulacek, který se tu ohání a pláče ohledně fair play sliboval vůdci tauronů, že si chce v klidu hrát a že pokud na něj nebudeme útočit, tak že on bude taky v klidu (to psal, když se nám v rámci příměří nacpal do provincie). No a pak jednou v noci přebral (asi už bývalému, nevím, jaká situace je tam teď) vůdci Tauronů vesničky.
Takže to jenom aby bylo vidět, jak moc fér tihleti vtipálci hrajou.
Respekt Tauronům za bojkot hry a shame na licoměrnost některých hráčů, kteří nehrají fér, ale pak tady na foru brečí, že chtějí alespoň "fair prohrát"...

DeletedUser942

Guest
Ahoj klucí. Drtibuchu tyhle příměří jsou dobrý jen pro hádky, vždy je někdo ublíženej. Třeba jak k tomu přijdu já? Já ho dodržoval, vánoce strávil nočníma a nemohl jsem si ani pořádně zahrát(bouchnout). Pěkná nespravedlnost. Příměří by měli být vždy, když jsem po nočních.. :)
znojmo666 - označuješ nás děckama, co brečí, a pak odhodíš bábovičky a jdeš uražen za mamkou. To je fakt dobrý..
Podpora píše, že těch 500 bodů nikde stanoveno není, protože 500, měli opravdu první samotáři, viděl jsem to tam a komentoval na našem kmenovém fóru. Takže 5 denní lhůta měla jako prvním běžet samotářům. Ale pokud 500 neplatí, tak platí právě ty body, co tam jsou, když na to koukne šéf. A to je pak těžký. Moje varianta, nechat nás válčit, dokud někdo nepadne pod 500 byla stejně nejlepší.

DeletedUser902

Guest
Baileys - jenom jsem tím chtěl poukázat, jak moc je bizarní, že tady pajdulacek používá slova jako fair play a sám hraje jako podrazák:-D. Ale každý hraj nějak, já jsem s TW2 skončil (aspoň na čas), ale tady jsem měl potřebu zareagovat, protože ta argumentace, kdy se tady ohání fair play někdo, kdo vůbec fair nehraje mi přišla neskutečně vtipná.
Howgh domluvil jsem

DeletedUser1108

Guest
Bejlisy kdo utika ua mamkou to bych musel byt ty .ja si tady nevybrecel jine pravidla nez pajdulacek a warhor za vas kmen.a nencham se tady napadat.radsi poradne pracuj v temelinu at nam nevypadne elektrika :)) bohuzel jde videt videt jak podpora funguje pajdulacek zapiska a podpora dela z kamaradstvi to co on potrebuje .jinak to nevidim a to nejsem sam kdo to tak vidi

DeletedUser1108

Guest
Neutikam ale hrat nema cenu kdyz je ovlivnena podpora hry znamosti jednoho hrace.to se pak hraje dost tezko.

DeletedUser1108

Guest
Ted se vsadim vsadim ze kontrola probehne a jak to tak byva a bude ze odstrani nam par hracu z kmene a vymluva bude ze neco porusili par hracu dostane stopku na den dva. A samozrejme u samotaru bude vse v perfektnim stavu .a tim padem kdo vyhrava samozrejme samotari diky kvalitne odvedene praci podpory hry.dobrej a promyslenej scenar .nepletu li se coz se nepletu ,)

DeletedUser1128

Guest
Vtipný, že si tu stěžuješ na podporu, která vzhlíží k vám. Tady je úplně jasný kdo ovládl svět Frankenstein, stačí se jen podívat na statistiky a i opici, která spadla na hlavu napadne, že jsme vás porazili na plný čáře. My jsme byli první kdo získali 500VB, tak logicky jsme měli mít týden k udržení bodů a ne vy.. tak nechápu na co si tady stěžuješ. A to, že jsme se spojili je logický ne? Od začátku hry jsme byli spojenci. A to že jsme se ozvali je asi jasný ne? Fakt si myslíš, že je fér když si pozvete hráče, kteři to tu ani nehrajou abyste vyhráli? Nás je 65 všichni to hrajem, a vás je 140 půlka to nehraje a drůhá zas dostáva přes hubu.. Takový kmen by to měl vážně vyhrát? Chtělo by se to nejdřív zamyslet a pak něco psát.
Kdyby byly nastavený pořádný pravidla, který dávají smysl, tak tady není co řešit..

coyotess

New Member
Původně sem na to nechtel vůbec reagovat ale na to slouceni kmenů reagovat chci . Naše tri kmeny už od začátku netajili že pujedeme někdy v prubehu hry do slouceni vždy to bylo veřejné a i hráči z Tauronska legie my psaly zda je to pravda . Tuto možnost ste měli také ale vaše motto bylo zvládnem to bez jakého koliv spojence . Toto s te na konci porušily ( upřímně se tomu nedivím když hrála půlka kmenu a zbytek coopy ) . Takže s tě ukázaly že s te to nezvládly . My s me od začátku měly nohy na zemi a nehrály si na machry jak vše zvládneme sami . Jinak kdyby vám v půlce odesel Sir jak se nachvilku stalo tak ten server skončil o měsíc dříve . Tak proč tu teď brečí te že si někdo vydupal nějaký pravidla což je nesmysl který si myslíte jen vy . A to proto jak si o duvodnit váš nezdar v této hre .

Jinak se nám tento závěr hry také nelíbil a psaly s me na podporu proč to takhle udělaly . A hlavně napsaly že s te byli první tak co se vám zase nelíbí .

Jinak chápu proč se bojíte že vám zablokují účty je jich tam hodně .

TAK ZNOJMO TED SE DO ME PUST TO ZVLADAS DOBRE KDYZ TI NEJDE STRATEGICKA HRA

DeletedUser1108

Guest
Ale bejlisku me ze nejde strategicka hra vzdyt ty si me osobne nezabral ani jednu ves ;)) a pokid vim tak samotari maji na svem profilu psane kmen max .pro 20hracu tak me me prekvapilo spojeni .3 kmeny na jeden a porad nas nemohli dostat.jo a nehraj v praci pa tom pocitaci bejlisku.me je jedno kdo vyhraje bohuzel hra je uz ovlivnena hracem hracem pajdulacek a warhor diky podpore ptera se priklonila ze znamosti pajdulacka na vasi stranu

Stav
Uzavřeno pro další odpovědi.