Podvodníci na Oberhofenu

Raven77

New Member
Zdravím české hráče TW2 a českou podporu hry....
Všichni co zkusili hrát tento svět, tak byli nepříjemě překvapeni velkým počtem cizinců na našem českém servru, ale co je horší, tito cizinci nejen, že extrémě zlatí, ale hlavně někteří z nich podvádějí (multiúčet, zneužívání coopu atd.) a vyhrožují či rovnou vydírají ostatní hráče a kmeny. Díky kombinaci zlatek, podvodů, vydírání a dalšího nemorálného chování (katování vesnic na vánoce) nemají poctivý hráči, ani při použití průměrného zlacení a výborné spolupráci se těmto šmejdům ubránit.... A co je zarážející, podpora hry, které několik z nás psalo nereaguje, a nebo nekoná, ikdyž i podprůměrný 12letý hráč pozná po pár dnech že ubožáci jako mpalia, king leonidas a spol. podvádí a hrají z více účtů.... stejní hráči byli za stejné podvody a porušování her již minulosti trestáni na zahraničních serverech (např. na Italském servru) a tak hledají nové servry kde jim jejich podvody projdou a podpora je nebude trestat.... Takže děkuji jménem našeho kmene Veteráni české podpoře hry a zejména panu Kubinovi, že pomáhá zabíjet tuto hru na našich českých servrech... evidentně je jim jedno, že zde hraje zlomek hráčů oproti minulosti, než začali podvody, klonování surovin, hlavně když servr něco vydělává, o nic jiného nejde....
Ale jak se říká, Karma zdarma, věřím, že se to všem šmejdům co se na těchto podvodech, nemorálním chování podílí nebo ho tolerují, vrátí i s úroky nejen ve hře ale i reálném životě....

Raven

Rochade

New Member
Já se připojil až později a na tomto světě bylo v tu dobu asi 150 hráčů. Když jsem zde hrál naposledy asi tak před třemi lety, hráčů bylo násobně víc. Přišlo mi to divné, ale záhy jsem to pochopil, Už to není hra, je to byznys. Zde se znechucením skončili další hráči a další budou následovat. Vede to k tomu, že se zde sejde 20 na 20 zlatkařů, do toho se tam obtýden ukáže slečna Gwendolína, a po této dechberoucí bitvě peněz i zlatkaři zjistí, že to kouzlo hry je fuč, když si není na kom honit triko..........no a pak už jen "Poslední zhasne!!!"

Pecan15

New Member
Asi jsem se měl podívat dříve sem.po snad 6-7letech mám čas,tak jsem si řekl že si zahraji.Divil jsem se že je svět skoro mrtvý tak už vím proč.tak ten 1 den hraní mě nezabije.asi jde tahle hra do kopru skoda,mám na ni hezké vzpomínky.

Naposledy upraveno:
I
Hraji fér, respektuji pravidla hry. přestaň plakat.
Všechny kmeny jsou proti nám a vy prohráváte. Naučte se prohrávat a přestat plakat.
Máme 100 vesnic, vy máte 250 a pláčete, hrajte tuto hru.
jsme kmen 4. úrovně a hrajeme proti kmeni 19. úrovně. Z celé mapy na nás útočí hnědé vesnice.
Jsme nejlepší a nejaktivnější hráči na tomto světě

6 836 347/100 000 000 (7 %)

napište počet svých zdrojů, abyste je mohli porovnat s mým, abyste viděli, co říkám.
jsme organizovaní a hrajeme jako tým. To je naše výhoda v tomto světě. proto jsme silní.
Pokud někdo používá korunky, je to 100% legální.
Respektujte hru kluci a hrajte jako my.
Použil jsem nějaké koruny, ale už je nepotřebuji. Mám 8 vesnic a velmi velkou armádu.
Ale jsem zkušený a velmi aktivní hráč.
Hrál jsem na 10 různých serverech a bojoval s některými z nejlepších hráčů ve hře. Naučil jsem se prohrávat.
Ale vím, jak tuto hru správně hrát a respektovat pravidla hry
Psát o skutečném životě a nadávat nám je od vás velmi špatné. Je to jen hra, nauč se prohrávat.

Dávám bezplatné lekce každému, kdo má zájem naučit se hrát Tribal Wars 2. Jediné, co musí udělat, je poslouchat.
prohraješ podruhé. Vzpomeňte si na rok 2022. Je to stejná hra, stejní hráči, ale lépe organizovaný tým.
Raven77, díky za vaši druhou vesnici a farmu 28. úrovně.

-> The 300 Spartans

no one can defend better than the Spartans.

Naposledy upraveno:

73sasa

New Member
Není nad to když podvodník obhajuje podvody celého kmene a sám sebe.
Je smutné že podpora tyto hráče nechá dělat to co chtějí kdo platí tem má pravdu.

prosím přiveďte nejlepší česko-slovenské hráče na hraní na tomto světě, díky. Poctili jsme vás, když jsme přišli hrát na váš server. Ctěte nás také tím, že budete hrát a neutíkat

Geronimo

New Member
Zatím jste dokázali akorát to jak dokážete krásně podojit qwendu a využívat chyb ve hře.
Podpora je tady bohužel úplně k ničemu, ale třeba vám to samotným dojde až nebudete mít proti komu hrát.

HornsterCZ

New Member
Leonidas, ty jsi tady jedinej, kdo neumí prohrávat :) proto si výhru potřebuješ zaplatit penězi. Je to úplně jednoduchý :) nemám na to zvítězit běžným, "normálním" způsobem, tak si výhru zaplatím a vydávám to za "um". Ubohý, neférový, seděl jsem u kmenů přes svátky 24/7, sotva jsem udělal doly na 20 a Mpalia už drtila vesnice s 4k jízdy, všechno samozřejmě za zlatky. King Leonidas a jeho drahá ženuška kurví hru úplně všem a nikdo s tím nic neudělá, protože penízky cinkají :) nechápu, jak můžete mít radost z takový výhry. Jste trapný.

Dejv24

New Member
I
Hraji fér, respektuji pravidla hry. přestaň plakat.
Všechny kmeny jsou proti nám a vy prohráváte. Naučte se prohrávat a přestat plakat.
Máme 100 vesnic, vy máte 250 a pláčete, hrajte tuto hru.
jsme kmen 4. úrovně a hrajeme proti kmeni 19. úrovně. Z celé mapy na nás útočí hnědé vesnice.
Jsme nejlepší a nejaktivnější hráči na tomto světě

6 836 347/100 000 000 (7 %)

napište počet svých zdrojů, abyste je mohli porovnat s mým, abyste viděli, co říkám.
jsme organizovaní a hrajeme jako tým. To je naše výhoda v tomto světě. proto jsme silní.
Pokud někdo používá korunky, je to 100% legální.
Respektujte hru kluci a hrajte jako my.
Použil jsem nějaké koruny, ale už je nepotřebuji. Mám 8 vesnic a velmi velkou armádu.
Ale jsem zkušený a velmi aktivní hráč.
Hrál jsem na 10 různých serverech a bojoval s některými z nejlepších hráčů ve hře. Naučil jsem se prohrávat.
Ale vím, jak tuto hru správně hrát a respektovat pravidla hry
Psát o skutečném životě a nadávat nám je od vás velmi špatné. Je to jen hra, nauč se prohrávat.

Dávám bezplatné lekce každému, kdo má zájem naučit se hrát Tribal Wars 2. Jediné, co musí udělat, je poslouchat.
prohraješ podruhé. Vzpomeňte si na rok 2022. Je to stejná hra, stejní hráči, ale lépe organizovaný tým.
Raven77, díky za vaši druhou vesnici a farmu 28. úrovně.

-> The 300 Spartans

no one can defend better than the Spartans.
tak tohle už nemůžete myslet vážně...................

veteran sk

New Member
Leonidas ja som Slovak a myslím si že viem to hrať ale keď ma Mpalia zrušila po troch dňoch jej aj mojej ochrany a mala už šľachtu tak čo tu píšeš o Vašej férovej hre....

mpalia

New Member
NEJEN ZE 300 SPARŤANŮ SE NÁS STALO 299 PORAŽENÝ KRÁLE LEONIDAS JE POVAŽOVÁN ZA HACKERA!! Zahodili jsme noční můru.leonidas1.png

Přílohy

• leonidas3.png
    leonidas3.png
    421,2 KB · Zobrazení: 6
Naposledy upraveno:

bad boy

New Member
žádná rasa nebyla zničena! Právě vyčištěno! dobří hráči zůstali a špatné jsme vykopli